Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů.


Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa sídla nebo bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“). Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro účely uzavření kupní smlouvy nebo při registraci k vedení uživatelského účtu.

 

Provozovatel on-line secondhandu Šatníček prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně. Po přihlášení do online secondhandu můžete tyto údaje editovat či mazat.


Aktuality

Oblékejte své děti chytře

22.03.2018

Na českém trhu je v současné době velké množství firem, které nabízí levné oblečení pro děti a kojence. Několik řetězců je dokonce v každém větším městě. Nabízejí dětské oblečení za velmi nízké ceny, člověku se nechce ani věřit, že to za tuto cenu dokáže někdo vyrobit, protože dětské triko s obrázkem Star Wars nebo Minnie v ceně triička není jenom materiál na výrobu, cena práce, přeprava, ale i autorská práva Disney, která většinou tvoří až 20% ceny konečného produkt...

celý článek

Slevy dětského oblečení

11.01.2018

Tak jako každý rok po Vánocích, jsme pro Vás připravili více než 1000ks zlevněného dětského oblečení.

celý článek

Vánoční provoz a doručovací doby zásilek 2017/2018

07.12.2017

Vážené zákaznice, Vánoce se již kvapem blíží a některé z Vás s námi oslaví již sedmé Vánoce... :-) a tak jako každoročně si Vám dovolujeme připomenout, že v předvánočním čase se doručovací doba České pošty vzhledem k jejímu předvánočnímu vytížení protahuje až na dvojnásobek. Týden není v tuto dobu nic ojedinělého.....využívejte tedy raději dopravu balíčků kurýrní službou GLS, která je již téměř rok za stejnou cenu jako Pošta a zpravidla Vám balíček doručí do dvou až třech pracovních dnů.....

celý článek

Novinky na váš email