Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů.


Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa sídla nebo bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“). Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro účely uzavření kupní smlouvy nebo při registraci k vedení uživatelského účtu.

 

Provozovatel on-line secondhandu Šatníček prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně. Po přihlášení do online secondhandu můžete tyto údaje editovat či mazat.


Aktuality

Dětské oblečení LEVNĚ

23.08.2017

Stále zvažujete na čem ještě ušetřit nějakou tu korunu v rodinném rozpočtu a přitom neslevit z kvality ???

celý článek

Omezený provoz ve dnech 9. - 11. srpna

02.08.2017

Vážené zákaznice, ve dnech 9.8.2017 - 11.8.2017 budeme mít volno, po tuto dobu nebudou odesílány balíky a nebude možný ani osobní odběr zásilek. Objednávky objednané nebo uhrazené v tuto dobu budou odeslány v pondělí 14.8.2017 Děkujeme za pochopení, hezké prázdniny secondhand - bazarek satnicek.cz

celý článek

HURÁÁÁ PRÁZDNINY

21.06.2017

Vážené zákaznice, tak se opět přehoupl rok a jsou tu opět letní prázdniny, během kterých jako každý rok na přelomu srpna začneme zařazovat do nabídky našeho second hand eshopu novou nabídku podzimní a zimní dětské second hand oblečení.

celý článek

Novinky na váš email