Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů.


Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa sídla nebo bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“). Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro účely uzavření kupní smlouvy nebo při registraci k vedení uživatelského účtu.

 

Provozovatel on-line secondhandu Šatníček prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně. Po přihlášení do online secondhandu můžete tyto údaje editovat či mazat.


Aktuality

Slevy dětského oblečení

11.01.2018

Tak jako každý rok po Vánocích, jsme pro Vás připravili více než 1000ks zlevněného dětského oblečení.

celý článek

Vánoční provoz a doručovací doby zásilek 2017/2018

07.12.2017

Vážené zákaznice, Vánoce se již kvapem blíží a některé z Vás s námi oslaví již sedmé Vánoce... :-) a tak jako každoročně si Vám dovolujeme připomenout, že v předvánočním čase se doručovací doba České pošty vzhledem k jejímu předvánočnímu vytížení protahuje až na dvojnásobek. Týden není v tuto dobu nic ojedinělého.....využívejte tedy raději dopravu balíčků kurýrní službou GLS, která je již téměř rok za stejnou cenu jako Pošta a zpravidla Vám balíček doručí do dvou až třech pracovních dnů.....

celý článek

Dětské oblečení LEVNĚ

23.08.2017

Stále zvažujete na čem ještě ušetřit nějakou tu korunu v rodinném rozpočtu a přitom neslevit z kvality ???

celý článek

Novinky na váš email